Когато искам кухня
Гарантирано качество от Канор - мебели,паркети и врати

Когато искам кухня

Когато искам кухня

Ъглова кухня по проект на Александра Златарева Ъглова кухня

За това, че кухнята е най-важното помещение е изписано доста. Колко внимателно трябва да подходим и т.н. - също. Няма да откривам „топлата вода”, но ще се опитам да набележа някои акценти относно грешките, които може да допуснем, поръчвайки такава или при покупката на готова. Единственото условие е тя да бъде използвана по предназначение, а не да е декоративно помещение вкъщи. И не на последно място - да бъде „Вашата“ кухня, съобразена с вашите изисквания и разбиране за функционалност и естетизъм.

За да няма разочаровани, още с решението да се сдобиете с кухня, се обърнете към проектантите от Канор. Може да си мислите, че е твърде рано, но най-добре е да си вземете проекта на помещението (ако имате такъв) и да ги посетите в магазина. Желаната кухня ще имате тогава, когато е проектирана от специалист и са спазени някои технологични особености като например по време на ремонта да се изведат на правилното място, както тоците, така и водата. В противен случай имате шанса да разнасяте съдове из помещението или продукти и „естетично” да се виждат кабели отвсякъде. Затова, без значение, дали жилището е ново или ще подменяте старата кухня, заповядайте при нас.

Редова кухня с остров по проект на Александра Златарева Редова кухня с остров по проект

Професионалният дизайнер ще Ви е от полза не само за проектирането на красива кухня, а и тя да бъде функционална. Съобразно пространството, с което разполагате, той ще направи подредбата така че да Ви бъде максимално удобно. Това ще рече, че печката няма да е до хладилника, съдомиялната ще е в близост до мивката, а работния плот достатъчно голям, така че да разточите и баница (ако можете). Най-вече ролковите кънки ще са за удоволствие в парка, а не необходимост в кухнята.

Модните тенденции не винаги са функционални. Наскоро гледах предаване, в което представяха последните такива в областта на мебелите. Оказва се, че един от „писъците” е релефната повърхност. Вярно е, че е интересно, ама искам този, който ми проектира подобно нещо за кухнята после да идва да ми я чисти. Колкото и силен аспиратор да имате, парите пак ще достигат мебелите и ще се настанят уютно в недостъпните за почистване места.

Ако искате наистина да имате красива кухня, в която да сбъдвате кулинарни мечти, ние Ви очакваме на kanor.bg и разбира се в магазина.

✓ Най-добрa цена на в София и Бургас, гарантирано качество и бърз монтаж - (02) 971 20 84

, продажба на , мебели за хол, мебели за кухня, мебели за трапезария, шкафчета, модули за кухня, мебели за антре, мебелировка, маси, маса, обзавеждане за кухня, продажба, продажба на ламинат, трислоен паркет, блиндирана врата, входна врата, интериорни врати