Сезонът на ремонтите или как да се вкараме в приключение
Гарантирано качество от Канор - мебели,паркети и врати

. Най-добра цена!

Сезонът на ремонтите или как да се вкараме в приключение

Сезонът на ремонтите или как да се вкараме в приключение

ремонт и обзавеждане Ремонтът вкъщи

Само както пукне пролетта, със закъснение или не, и вече поглеждаме към нещата вкъщи, които не ни харесват и искаме да променим. За едни – козметично, за други – почти основен ремонт. Така решението да сменим една маса и едни столове (след като внимателно сме разгледали kanor.bg) може да се превърне в неочаквано приключение с неизвестна продължителност. От масата някак поглеждаме към мебелите, които разбира се, не „пасват“. Няколко дни по-късно вече няма начин – и те трябва да се сменят. Изборът на нови такива е най-лесната част, защото в магазини „Канор“ избора е неизчерпаем. Истинското приключение идва, когато, след като сме извадили натрупаните с години вещи от старите мебели, за да ги заменим с новите, видим следите по стените. Е, след като ни дразни старото положение, явно трябва новото да е напълно променено. Да ви кажа – следва боядисване. Междувременно няма нужда да се хвърля чоп за ролята на чистачката, защото тя е постоянна и винаги има нужда от нея. След неопределено време идва радостта от новите мебели, които е добре някой да нареди. Хубавото е, че поразчиствате доста излишни неща, откривате такива, които сте мислили за изгубени и сантиментално поглеждате към някои, които носят скъпи спомени (това само ако са ви останали сили за романтика).

В моят случай, за да бъде удоволствието пълно, реших да сменям и дамаската на дивана. Икономичен вариант,

обзавеждане и ремонт Хайде, жено, да си направим ремонт!

след вече добре похарчени пари. Както може да се предположи, обърнах се към препоръчан тапицер. След няколкоседмични чувания, най-сетне успя да дойде да си вземе размерите. Резултатът се очаква (подсказвам, че това е тема с продължение).

За истински развихрилия се дух на ремонта не е достатъчно нещата да спират дотук. Шоуто трябва да продължи. И къде, мислите, е най-интересно? Кухнята е мястото, в което винаги има какво да се иска повече. Може да е само смяна на фасадата, която да я направи нова, работни плотове или нови уреди – да не изреждам, че няма край, но можете да разгърнете дейност във всеки момент. Всъщност тези не са от най-тежките хрумвания за ремонт. Друго си е да смените прозореца, малко да поразместите и в крайна сметка пак да стигнете до боядисването. Ако това не е вашето хоби, вече е досадно. Дори и вместо вас да го правят майстори, ремонтът непременно е свързан с време, мърсотия и „скъса ми нервите, бе“. В единия случай побеждава умората, а в другия изходът е неизвестен, но и в двата следва почистване.

Хубаво ми е, бе мале, след ремонта! Хубаво ми е, бе мале, след ремонта!

Нямам за цел да ви плаша и да живеете вечно без ремонт, но помислете за колко сили имате. След това обаче неизменно идва радостта, особено когато нещата са се получили според вашите виждания за промяна, а това се случва с „Канор“.

✓ Най-добрa цена на в София и Бургас, гарантирано качество и бърз монтаж - (02) 971 20 84

✓ Най-добрa цена за Сезонът на ремонтите или как да се вкараме в приключение в София и Бургас, гарантирано качество и бърз монтаж - (02) 971 20 84

, продажба на , мебели за хол, мебели за кухня, мебели за трапезария, шкафчета, модули за кухня, мебели за антре, мебелировка, маси, маса, обзавеждане за кухня, продажба, продажба на ламинат, трислоен паркет, блиндирана врата, входна врата, интериорни врати