Кой избира мебелите вкъщи?
Гарантирано качество от Канор - мебели,паркети и врати

Кой избира мебелите вкъщи?

Кой избира мебелите вкъщи?

гардероб с рафтове и чекмеджета Гардероб с чекмеджета

Когато се преместихме в голям апартамент, за първи път изпитах нуждата от мебели по индивидуален проект. Имам дрешник! Това е почти като признанието на мадам Бовари „Имам любовник!”. Мечтаното помещение е факт, но трябва и да се появят разни шкафчета, рафтчета, закачалчици и всичко, което може да направи една жена щастлива. Стечение на обстоятелствата е, че живея с проектант на мебели и така спестих ходенето до магазин. С нескрито вълнение очаквах проекта, признавам. И той дойде. Само че от неговият първоначален вариант не остана почти нищо. Необходимите големи шкафове за обувки, дрехи за гладене (които да не виждам с дни) и разни подобни липсваха. Без много спорове бяха добавени и така - аз си имам дрешник. С което предлагам за това „Кой избира...” да е: този, който ги подрежда.

Имам и друго предложение. Съвсем от живия живот. Един познат разказваше

Шкаф за хол Шкаф за хол

как след две години, откакто са се нанесли в апартамента си, още нямат мека мебел. Тук не става въпрос за липса на средства, да кажа. Човекът просто не може да си избере, защото трябва да е, вероятно, разработка на НАСА. Е, малко му се сърдят у дома, но ще чакат. Сексът в хола явно е най-добър върху паркет от Канор, защото е точно такъв. Така достигам до втората и по-популярна версия – избира този, който плаща.

Има и трети вариант, особено популярен в Скандинавските страни. Принципът не се основава на възможности или умения, а на разпределение на отговорностите вкъщи. Старата традиция повелява стопанката да носи на колана си ключовете от килера за храна, а стопанинът да достави храната. Мотото е „мама купува, тати – плаща”. Този вариант би бил идеален и у нас в някое по-различно време, но с разрастващата се тенденция за еднополови бракове ми създава непреодолима дезориентация.

диван за познавачи НАСА диван

Неотдавна реших да се разделя с холната и с трапезарната маса, също и столовете към тях. Споделих, че ще се консултирам с домашния дизайнер и за моя изненада коментарът беше: „Защо да губиш време като така и така ще вземеш това, което ти харесаш.”. Като се замисля, така и стана. Сега съм горд собственик на мебели от Канор. Този избор го водя за общ.

Красивите ми шкафове вкъщи Красивите ми шкафове вкъщи      

Попаднах на една серия от „Всички обичат Реймънд”. Няма да я преразказвам, но там дамата беше готова да си плати със секс самостоятелния избор на градинските мебели. Странно решение на сценаристите - офертата не беше приета, но мебелите така и така се появиха. С което искам да кажа, че и това е вариант. Така да се каже – избира този, който може. А понякога е и забавно.

✓ Най-добрa цена на в София и Бургас, гарантирано качество и бърз монтаж - (02) 971 20 84

, продажба на , мебели за хол, мебели за кухня, мебели за трапезария, шкафчета, модули за кухня, мебели за антре, мебелировка, маси, маса, обзавеждане за кухня, продажба, продажба на ламинат, трислоен паркет, блиндирана врата, входна врата, интериорни врати