Защо правилният избор на интериорни врати е важен?
Гарантирано качество от Канор - мебели,паркети и врати

Защо правилният избор на интериорни врати е важен?

Интериорните врати са задължителни за вашия дом, те добавят сигурност и стил. Често вратите не са първото нещо, за което мислите, когато започвате ремонт, но те са дизайнерски елементи, които добавят акцент към цялостния вид на домът ви. Може да бъде трудно да намерите вътрешната врата, която е идеална за вашия дом. Има много различни стилове на интериорни врати, които могат да паснат идеално на вашите размери.

Предлагаме ви няколко различни стила, сред които със сигурност ще откриете идеалният за Вас.

Френски врати


Вътрешните френски врати добавят елегантност към стаите ви. Те се люлеят навън, така че входното пространство е голямо. Панелите с френски врати могат да бъдат от стъкло, за да позволят преминаването на светлината или да са плътни, за да дадат усещане за уединеност.

Плъзгащи се врати


​Плъзгащите се врати са чудесен избор за малките помещения. Те спестяват много място. Например, джобните плъзгащи се врати се вдлъбнат в стените ви, така че малките стаи да изглеждат по-големи и да имат по-използваемо пространство на стената. Те се предлагат в многобройни модели от стъкло и дърво, които могат да допълнят Вашия дом.

Стъклени врати


Вътрешните стъклени врати са идеални за съвременни жилища и за хора, които искат да максимизират светлината. Матираното стъкло може да се използва, за да ви осигури удобството да комбинирате светлина и уединение. Предлагат се най-различни принтове и интересни модели, които ще разнообразят и освежат жилището Ви.

Дървени врати


Дървените врати отдавна са популярен избор за собствениците на жилища. Те дават вечен външен вид и могат да бъдат изработени от различен вид материал. Дървените врати се предлагат в много различни модели и дизайни. Те придават класически вид на вашия интериор и са идеално решение за всеки дом.

Убедете се, че избираната врата, която ще бъде достъпна за всички членове на вашето семейство, е функционална. Ако към момента ремонтирате цялостно жилището си, а съществуващите ви отвори за врати са по малки, ви съветваме да помислите за разширяването им. Хубаво е да вземете в предвид, че през годините през тази врата ще вкарвате и изкарвате мебели. По малкият размер врати значително ще затрудни този процес. Друг важен фактор е да прецените правилно посоката на отваряне на вратата ви. При правилна преценка може да спестите място и да направите вратата по функционална.


Хората често не отдават голямо значение на вратите в домовете си, но те могат да предложат огромна промяна в усещането за дома, да го направят да изглежда по-просторен и различен.

✓ Най-добрa цена на в София и Бургас, гарантирано качество и бърз монтаж - (02) 971 20 84

, продажба на , мебели за хол, мебели за кухня, мебели за трапезария, шкафчета, модули за кухня, мебели за антре, мебелировка, маси, маса, обзавеждане за кухня, продажба, продажба на ламинат, трислоен паркет, блиндирана врата, входна врата, интериорни врати