Как да изберете подходящите мебели за вашия дом
Гарантирано качество от Канор - мебели,паркети и врати

Как да изберете подходящите мебели за вашия дом

Как да изберете подходящите мебели за вашия дом

Голяма част от хората обичат да си поспиват и любимото им кътче е спалнята. Все пак това е и мястото, което прекарваме най-много време, докато сме вкъщи. Колкото и старателно да я обзавеждат, най-важните неща в тази са леглото (спалнята) и матрака. Без тяхното удобство удоволствие няма.

Затова е важно да се изберат внимателно и с компетентна консултация. Ако не е по поръчка, може да полежите предварително на спалнята още в шоурума. Като по филмите... Така не рискувате любимото ви кътче да се окаже неудобно. Не съм най-големият домошар, но вярвам, че всеки си има своето любимо кътче вкъщи.

Предполагам, че е въпрос на интереси и вероятно неосъзнато го обзавеждаме с най-велика любов и внимание. И така, за примерната домакиня кухнята е истинско предизвикателство. Не е лесно да се подберат детайлите, които в това любимо кътче са твърде много – от шкафовете до уредите.

Вярвам, че намесата на дизайнер би помогнала в пъти, но, щом ще е любимо място, трябва да имаме усещането, че сме го създали сами. С някой и друг аксесоар има шанс да стане най-уютното и хубаво местенце у дома. Не е много романтично, но пък трябва и да създава удобство и настроение за кулинарни фиести. Ако обичате да се сгушите на дивана с книга и ароматно кафе, може би дневната е вашето любимо място.


Диванът, или мек и удобен фотьойл, биха ви приютили. И така с часове. Някои ентусиасти превръщат балкона в зимна градина. Ако има и място за хубава мебел, какво по-любимо кътче бихте имали?! Особено за тези от нас, които живеем в панелни пещери. Идеите за тези градини ги има и в интернет, а собственият ви усет ще ги направи приказни.

Всъщност всяко кътче може да е любимо – стая, баня и да не ги изреждам. Въпросът е да го създадем с внимание и много любов, за да е уютно вкъщи.

✓ Най-добрa цена на в София и Бургас, гарантирано качество и бърз монтаж - (02) 971 20 84

, продажба на , мебели за хол, мебели за кухня, мебели за трапезария, шкафчета, модули за кухня, мебели за антре, мебелировка, маси, маса, обзавеждане за кухня, продажба, продажба на ламинат, трислоен паркет, блиндирана врата, входна врата, интериорни врати