Какво можем да сбъркаме при обзавеждането на хола?
Гарантирано качество от Канор - мебели,паркети и врати

. Най-добра цена!

Какво можем да сбъркаме при обзавеждането на хола?

Какво можем да сбъркаме при обзавеждането на хола?

Обзавеждането на новото жилище може да бъде голямо приключение изпълнено с емоции. Естествено трябва да да знаем как да направим дима уютен и модерен, а не просто да запълним стаята.


Разглеждайки интериорните списания, мебелите за хол изглеждат все едно са създадени за всеки интериорен дизайн. Но това не означава, че всеки може да аранжира своя хол според изискванията.


Купуването на мебели за хол без точно взетите размери е една от най-често срещаните грешки. За да може да направите дома си стилен и уютен не е нужно просто да отидете и да закупите диван от списанието, което се разглеждали. Препоръчително е когато стартирате аранжирането на мебелите за хол да използвате компютърна програма за моделиране или просто да начертаете чертеж желаното от вас.


Според интериорните дизайнери в обзавеждането на хола акцентирането се прави върху три фокусни точки. Те могат да бъдат камината, любимата статуетка или шкафа в ъгъла. Трябва да се отбележи, че по никакъв начин не трябва да се закриват, а да се набляга върху тях.


Поставянето на мебелите в хола под ъгъл ще създаде илюзията, че сте „отрязали“ стаята. Разбира се това, че има хора, които предпочитат да поставят мебелите си по диагонал, не означава, че е най-правилния избор, освен ако не притежават огромно помещение.

В мебелен магазин Канор ще намерите перфектните мебели. Разгледайте богатия ни католог или заповядайте в нашите шоуруми на адрес:

  • гр. София, Цариградско шосе 16 (срещу "Плиска");
  • гр. София, зона "Левски Г", бул. "Владимир Вазов" 39;
  • гр. София, ул. Цар Симеон I, 76

✓ Най-добрa цена на в София и Бургас, гарантирано качество и бърз монтаж - (02) 971 20 84

✓ Най-добрa цена за Какво можем да сбъркаме при обзавеждането на хола? в София и Бургас, гарантирано качество и бърз монтаж - (02) 971 20 84

, продажба на , мебели за хол, мебели за кухня, мебели за трапезария, шкафчета, модули за кухня, мебели за антре, мебелировка, маси, маса, обзавеждане за кухня, продажба, продажба на ламинат, трислоен паркет, блиндирана врата, входна врата, интериорни врати