Как се избират мебели за хол?
Гарантирано качество от Канор - мебели,паркети и врати

Как се избират мебели за хол?

Как се избират мебели за хол?

Както всяка друга стая, така и хола има нужда от много добре подбрани мебели. Селекционирането на обзавеждането за всекидневната се определя не само от красивия им вид, но и от ред качества, като най-важното от тях е полезността им.

Холът се използва за много дейности – от пространство за почивка с чаша вино до сладки приказки с приятели. Някои хора харесват съчетаването на хола с модерна и функционална всекидневна с бокс. В този случай те се стараят да използват няколко дизайна в обзавеждането, които да се съчетават. 

Мнозина пък предпочитат за използват тази част от дома си за спалня, като за тази цел дивана задължително трябва да бъде разтегателен. Все пак най-важното е комфорта и пространството по време на сън.

В случай, че хола ще се използва за самостоятелна стая, дивана може да заема и по-голяма част от пространството. Перфектно се съчетава с ракла, в която ще можете да поставяте вашите завивки. В повечето случай диваните се предлагат с ракла, която върви с него. Ако дивана ще служи за легло е хубаво да изберете малка масичка, която ще е удобна за пренасяне.

В случай, че ви предстой тепърва да обзавеждате вашия хол е добре да определите на първо място какви дейности ще се извършват там. На базата на този избор се прави подбора за мебелите в хола. Ако хола служи за гостна е за предпочитане към дивана да добавите табуретки, кресла или фотьойли. А колкото повече декоративни възглавнички добавите, толкова по-пухкава и уютна ще бъде атмосферата.

За предпочитане е мебелите за хола да не бъдат много и да са със средни височини. Целта им е да бъдат по удобни за използване.

Мебелите в хола и като цяло техния дизайн трябва да бъде съчетан и с подовата настилка. Той трябва да топъл, стилен и красив, за да може да си пасне идеално с останалите контрасти и допринесе за уюта във вашия дом.

Ако си търсите удобни, красиви и стилни мебели за всекидневна, разгледайте нашите предложения. Убедени сме, че ще задоволим дори и най-претенциозните ви изисквания. Възползвайте се от нашите ексклузивни намаления.

Заповядайте в нашия магазин за мебели на адрес: гр. София, бул. Цариградско шосе №16 или позвънете на тел. 02 971 20 84.

Очакваме Ви!

✓ Най-добрa цена на в София и Бургас, гарантирано качество и бърз монтаж - (02) 971 20 84

, продажба на , мебели за хол, мебели за кухня, мебели за трапезария, шкафчета, модули за кухня, мебели за антре, мебелировка, маси, маса, обзавеждане за кухня, продажба, продажба на ламинат, трислоен паркет, блиндирана врата, входна врата, интериорни врати