Мебелите без които не можем да си представим обзавеждането
Гарантирано качество от Канор - мебели,паркети и врати

Мебелите без които не можем да си представим обзавеждането

Мебелите без които не можем да си представим обзавеждането

Може би едно от нещата, без които обзавеждането не е завършено е меката мебел. Без значение на кой вариант ще се спрете важното е, че ще ви донесе уюта, мекотата и удобство от които се нуждаете, за да се насладите на заслужената почивка. Кой вариант обаче ще бъде най-подходящ за вашите нужди и очаквания? Естествено модерният дизайн на дневната и хола заемат специално място в домакинството и за да бъде част от цялостния интериор преди всичко е необходимо да научите повече за основните предимства и качества на всеки вид мека мебел.

Видове мека мебел, подходяща за дневна

Хола или така наречената дневна стая се използва от цялата фамилия и за да бъде еднакво ефективна и съобразена с меката мебел е важно да вземете под внимание следните неща:

  • От колко човека ще се използва меката мебел?
  • Често ли имате гости?;
  • За какво ще използвате и какви ще бъдат функциите на мебелите?;

Отговаряйки си на тези въпроси вие ще имате отправна точка за правилния  избор на меката мебел, която ви е необходима. Може да я намерите в няколко варианта, а най-подходящите за уютен и красив дом са:

Ъглов, разтегателен диван

Тази мебел е изключително адаптивна и напълно приспособима в малките дневни, а ролята и не се изчерпва само с това. Към горните предимства отбелязваме още и факта, че този диван разполага с разтегателен механизъм, който освен, че се преобразува в удобно легло, но може и да го използвате за място за съхранение на багаж.

П-образни, разтегателни дивани

Това са една идея по-големите дивани от горепосочените. Те са идеални за  просторна дневна, придаващи и лукс, хармония и класа. Чувството да се наслаждавате всеки ден на тази мека мебел е просто изумително. Заслужената почивка ви е гарантирана;

Холни гарнитури

Някои хора смятат, че холните гарнитури са отживелица, други ги намират за красиви и елегантни алтернатива. Едно е сигурно – те ще придадат невероятно и красиво излъчване, но за да може да максимално да се насладите на качествата на това обзавеждане трябва да разполагате с необходимата площ. В противен случай рискувате дневната да изглежда претрупана;

Канапета

Тези мебели са малки, практични и симпатични, идеални както за дома, така и за студио за красота или офис. Главната им функция е да подсигури меко и удобно кътче за отпочиване или просто за сядане;

Фотьойли, разтегателни

Фотьойлите се явяват като допълнителна щриха към акценти към интериора на хола. Те са предпочитания избор когато апартамента ви е с малка квадратура, а ви е необходимо още едно място за отдих. Разтегателните фотьойли са практични и функционални, приемащи се като разумния и евтин вариант за допълнение към интериора.

Това бяха най-важните видове мека мебел, които се предпочитат от хората. Закупуването им е потребност, а избора зависи главно от индивидуалните и лични предпочитания на семейството.

 

✓ Най-добрa цена на в София и Бургас, гарантирано качество и бърз монтаж - (02) 971 20 84

, продажба на , мебели за хол, мебели за кухня, мебели за трапезария, шкафчета, модули за кухня, мебели за антре, мебелировка, маси, маса, обзавеждане за кухня, продажба, продажба на ламинат, трислоен паркет, блиндирана врата, входна врата, интериорни врати