Четири въпроса на които да си отговорим преди да създадем бленуваната трапезария
Гарантирано качество от Канор - мебели,паркети и врати

Четири въпроса на които да си отговорим преди да създадем бленуваната трапезария

 Четири въпроса на които да си отговорим преди да създадем бленуваната трапезария

Всекидневните имат своето очарование, но трапезарията, задоволяваща Вашите нужни и напълно припокриваща стила Ви, може да преобърне представите Ви и да Ви донесе повече удовлетвореност. Трапезарията е може би една идея по-пренебрегвана от останалите помещения в дома Ви и за това заслужава да и отделите малко повече любов и внимание. Сами ще се убедите, че това е кътчето, което ще Ви вдъхновява и ще искате все повече и повече да прекарвате времето си там.

Ще се постараем да отговорим на четири въпроса, които да Ви укажат съдействие в първоначалния етап при планирането на съвършения кът за хранене. Отговорите на тези въпроси ще помогнат за реализирането на всяка идея.

1. Колко човека ще използват помещението?

Отговорете си на въпроса - Колко човека ще използват трапезарията според нейното предназначение и колко гости ще приемете. Ако често Вашите приятели идват на гости и харесвате да се събирате голяма компания е необходимо преди всичко да помислете за мебели, които да влизат в употреба. Какво имаме предвид -  разтегателни маси, които разполагат с допълнителни плотове или маса две в едно, добре е също така да имате и пейка, коя да побере повече хора, а разположението на всички тези мебели може да бъде до стената и при необходимост да се използват. Ако вие сте от хората, които рядко имате посетители в къщи, ви препоръчваме  да поставите по-малка маса и да я допълните със сгъваеми столове, ако все пак ви пристигнат посетители.

мебели за трапезария

Препоръчваме Ви: Водете си записки за всяка идея (за предпочитане е да бъдат в планер, където всичко ще бъде на едно и също място). Към тях  може да добавите и снимков материал, така че накрая да получите Вашата отличителна комбинация от идеи за дизайна на помещението. Препоръчваме Ви да бъдете конкретни относно това, което искате да имате, като например кръгла маса, плот с гланцова повърхност, столове от масивно дърво и т.н.

2. За какво най-вече ще използвате помещението?

Освен мястото където се храните,  трапезарията може да изпълнява и други функции, като например кътче за четене, приятна среща с приятели или място за работа. Ако пък Вашето ежедневие е по-динамично и сте от хората, които обичат да се забавляват бихте могли да използвате трапезарията  като идеалното място за парти и да добавите бар, красиво осветление и високи столове.

Препоръчваме Ви: Ако използвате трапезарията и като място за работа, бихте могли да допрете масата до стена. За да разполагате с допълнително място за сядане добавите и пейка, която да стои под масата.

3. В какъв интериорен стил си представяте помещението?

Стилът на трапезарията зависи от това колко често я използвате и най-вече от личните Ви предпочитания. Бихте могли съвсем спокойно да имате едновременно трапезария, подходяща за парти, така и стая, която да ви носи чувство за уют и комфорт – идеалната комбинация между кътчето за спокойна вечер със семейството и онази част от бохемската Ви личност, която е винаги готова за купон.

Ако Вашият стил е по-елегантен бихте могли да добавите винтидж полилей над масата, а за по-свеж и артистичен вид на трапезарията добавете няколко картини.

Препоръчваме Ви: Спрете се на маса, изработена от дълготрайни материали, за да се радвате на непроменен външен вид по-дълго време и ще избегнете проблеми в бъдеще, като драскотини и петна.

4. Какви ще бъдат цветове на бъдещата ви трапезария?

Потопете се в изобилието от цветове и нюанси и бъдете смели. Сигурни сме, че всеки ще намери решение, без значение дали харесвате по-ярките цветове, или по-неутралните тонове. Цветовите вариации много често надхвърлят интериорните стилове, така че дайте воля на въображението си. Ще се убедите, че класическите мебели, съчетани със столове в ярки цветове биха могли да Ви изненадат много приятно.

Препоръчваме Ви: Организирайте се и записвайте размерите на стаята. Пазете ги, тъй като някои ден може да ще Ви хрумне някоя нова идея и ще искате отново да преобразите дома си.

 

✓ Най-добрa цена на в София и Бургас, гарантирано качество и бърз монтаж - (02) 971 20 84

, продажба на , мебели за хол, мебели за кухня, мебели за трапезария, шкафчета, модули за кухня, мебели за антре, мебелировка, маси, маса, обзавеждане за кухня, продажба, продажба на ламинат, трислоен паркет, блиндирана врата, входна врата, интериорни врати