Модерни тенденции в мебелировката
Гарантирано качество от Канор - мебели,паркети и врати

. Най-добра цена!

Модерни тенденции в мебелировката

Модерни тенденции в мебелировката

Многообразието от мебели само по себе си дава възможност всеки човек да избере мебелировката, която пасва най-много на неговия вкус. Тази разнообразност идва и от възможността да се съчетават много тенденции. Критериите вече не са толкова строги и можете да разчупите малко дизайна и цветовете на мебелите. На пазара ще откриете изобилие от различни цветове, стилове и форми. Забелязват се много успешно съчетаване на класически с модерен стил. А сега нека да  разгледаме тенденциите, предопределящи дизайна на мебелите  и да преценим какво може да постигнем.

Светлите и пастелните цветове взимат превес над тъмните

Ако преди време тенденцията беше мебелите да бъдат в по-тъмен цвят на дървесината, то днес преобладаващите цветове са светлите. Те допринасят за повече светлина, усещане за по-голямо пространство и уют.

Белият цвят е преобладаващия акцент при мебелировката, ще да го видим както  при гардеробите за хола, така и при кухненските мебели. Цветовете могат да съчетават и с по-тъмната гама, като черен или тъмнокафяв, но акцента трябва да е върху бялото, така че останалите цветовете да контрастират с него.

Разнообразие на цветове

Освен с пастелен цвят за мебелите може да включите и по-ярките цветове като червено, зелено, синьо. По този начин ще преобразите стаята си и ще я  превърнете в цветна феерия. Тук вече изборът е по-голям и можете да се спрете на модерните кухненски мебели в различни цветове, дори и червен. Той се съчетава перфектно с черно, като например към червената спалня може да има черти орнаменти. Цветът на 2020 е синия, така че смело може да избирате от вариантите му.

Комбинация между класически и модерен стил

Класическите мебели са изработени предимно от масивно дърво, а модерните мебели се отличават с лекотата си, която е в следствие от влагането на материали като стъкло и метал в допълнение към дървото.

Мебелите в класически стил може много лесно да ги съчетаете със секция с модерни акценти, създавайки един интересен и различен интериор. Така, че не изхвърляйте все още старите масивни мебели, а просто добавете и модули в модерен стил. От своя страна може да освежите старата спалня като я лакирате и добавите към мебелировката нов гардероб и голямо огледало.

Формата на мебелите

При модерното обзавеждане акцента е върху изобилието от рафчета и стъклени витрини. Актуално е също така и редуването на открити и закрити части на  секцията. Много атрактивно е съчетаването на рафтове и отделения с витрини с асиметричен рафт над отделението за телевизора.

При меката мебел също се забелязват нови тенденции – мебелите са по-ниски и по-обемни, а в диваните са вградени различни допълнения.

Модерните мебели се отличават с разнообразието си от цветове и форми и разчупват строгата геометрия на интериора

С модерни мебели в актуални цветове всеки човек вече има възможност да освежи дома и да му придаде оригинално и красиво излъчване. Старите мебели може да ги съчетаете с нови и модерни, които ще ви осигурят повече място за съхранение. Ако старата мека мебел вече е за смяна не се колебайте да я замените с нов актуален модел, който ще разчупи строгата геометрия на интериора и ще създаде повече удобство и уют.

✓ Най-добрa цена на в София и Бургас, гарантирано качество и бърз монтаж - (02) 971 20 84

✓ Най-добрa цена за Модерни тенденции в мебелировката в София и Бургас, гарантирано качество и бърз монтаж - (02) 971 20 84

, продажба на , мебели за хол, мебели за кухня, мебели за трапезария, шкафчета, модули за кухня, мебели за антре, мебелировка, маси, маса, обзавеждане за кухня, продажба, продажба на ламинат, трислоен паркет, блиндирана врата, входна врата, интериорни врати