Какви ще бъдат тенденциите в обзавеждането на кухните за 2020 година
Гарантирано качество от Канор - мебели,паркети и врати

Какви ще бъдат тенденциите в обзавеждането на кухните за 2020 година

Какви ще бъдат тенденциите в обзавеждането на кухните за 2020 година

Когато обзавеждаме жилище си искаме да заложим на качеството,  съобразено с модните тенденции, така че новите мебели да подхождат на цветовите концепции и ще бъдем горди, че сме собственици на модерен и образцов дом. Звучи ли ви познато?

Освен при парфюмите и всички фешън аутфити, така и при кухненското обзавеждане модните тенденции се налагат нови правила. Тази част от дома до съвсем скоро се пренебрегваше и не и се отделяше достатъчно внимание. Но времената се менят и кухнята се е превърнала в кътчето, където цялото = семейство се събира.

За да се насладите на приятно изживяване, уютна обстановка и наистина да ви е сладко да похапвате в модерна обстановка, ще ви посочим какви ще бъдат модните тенденции при кухните през 2020 година.

Правоъгълните и квадратните кухни ще вземат превес над ъгловите и тези с L-образна форма.

Ако търсите свежест и много светлина заложете на белите мебели за кухнята.

За да бъдете обградени от комбинацията между чистота и свежест, изберете бели мебели включително и за кухнята. Така вие ще постигнете освен естетически красив дизайн, а и илюзията, че стаята е по-просторна.

Бихте могли да включите и кухненски модули за вграждане. Така ще постигнете удобство, а и чрез използването им освен, че скриете уредите, но и ще създадете модерен интериор в един стилен.

Друга  модерна мебел с която ще постигнете удобство са шкафовете. Тук вече имате голям избор – дали да са за долния или горния ред на кухнята, или комбинация от двете. Ако имате и по-просторна стая може да изберете и по-големи шкафове.

Предимството на обзавеждането в бял цвят е, че можете много лесно да го съчетаете с абсолютно всякаква бяла техника. Така няма да ви се налага да поставяте уредите в шкафове за вграждане. Какво по-голямо удобство от това има – получавате модерни бели мебели, перфектно съчетаващи се с бялата техника.

Тенденциите през следващата година залагат също и на по-голямото  пространство за съхранение

Тук вече имате голям избор и бихте могли да добавите към кухненското обзавеждане и допълнителни чекмеджета, както и специални отделения за съхранение над шкафовете. Забелязали сте, че между шкафовете и тавана обиквано остава пространство, което може да го използвате като оформите прегради, като по този начин ще се сдобиете с малки ниши за складиране. В това пространство бихте могли да поставите вещи, които използвате по-рядко. А, за да бъде още по-модерна кухнята бихте могли да поставите вратички на нишите или да поръчате чекмеджета, които да се вмъкват в пространството между шкафа и тавана.

Кухненският остров става едно от най-модерните и съвременни тенденции при обзавеждането на кухня

Естествено, ако искате да поставите кухненски остров, помещението трябва бъде  достатъчно голямо. Бихте могли да използвате острова освен за приготовления на храната, така и за използване на пространството под плота за съхранение на вещи.

Не се отчайвайте ако вие имате малка кухня - дизайнерите имат решение и за това. Един от вариантите е да поставите мивката върху острова. По този ще постигнете по-голямо удобство когато подготвяте храната.

Съвременните тенденции при обзавеждането на кухнята са тясно свързани със създаването на красив, удобен и уютен интериор. Така, че ако планирате ремонт или ще се местите в нов дом тези тенденции значително ще ви улеснят избора ви на цвят, мебелировка и разположение на детайлите.

✓ Най-добрa цена на в София и Бургас, гарантирано качество и бърз монтаж - (02) 971 20 84

, продажба на , мебели за хол, мебели за кухня, мебели за трапезария, шкафчета, модули за кухня, мебели за антре, мебелировка, маси, маса, обзавеждане за кухня, продажба, продажба на ламинат, трислоен паркет, блиндирана врата, входна врата, интериорни врати