Как да създадете модерно обзавеждане на спалнята
Гарантирано качество от Канор - мебели,паркети и врати

. Най-добра цена!

Как да създадете модерно обзавеждане на спалнята

Как да създадете модерно обзавеждане на спалнята

Макар че дневната е облика на почти всяко жилище, именно в спалнята сме в по-голяма част от денонощието. Това е кътчето, където започва и свършва нашия ден. Именно поради тази причина е изключително важно тази част от къщата да бъде идеална. Създадени са редица стилове, които са подходящи именно за спалнята. Наблегнете на съвременния декор от модерно обзавеждане, тъй като той е великолепен вариант за хората, които търсят простота и чистота. А сега прочетете няколко идеи за модерно обзавеждане за спалня.

Акцентирайте върху повече пространство

Направете, така че стаята да ви осигурява повече чувство за простор и свобода. Не поставяйте мебели, от които няма да имате нужда, заложете на простите и семпли неща. Като например, вместо огромен гардероб, бихте могли да поставите няколко шкафа с повече чекмеджета. Ако все пак ви трябва повече място за вещите си изберете голям гардероб, спалня с повдигащ механизъм и ракла. Има още много идеи, които ще ви помогнат да създадете повече място за съхранение на вещите ви. Така вие няма да нарушите хармонията в пространството на спалнята ви и ще бъдете доволни, че все пак сте намерите оптималното решение.

Експериментирайте и внесете повече цветови разкош

Цветовете в спалнята ви трябва да носят спокойствие, релакс и хармония. С помощта на неутралната цветова гама, включваща нюансите като бяло, бежово и пастелно, можете да го постигнете. Това не трябва да ви спира да експериментирате с цветовете. Бихте могли да добавите няколко свежи акцента в червено, жълто или оранжево и да разчупите малко интериора, но те не прекалявайте, а само контрастирайте с цветовете.

Заложете на естествена светлина

Внесете повече светлина в спалнята, с помощта на големи прозорци. Преди всичко помислите и за уединението и това как да не излагате твърде много от личния си живот на показ. Поставете щори или завеси, които контрастират с интериора и ги използвайте в миговете, които искате уединение.

Без много детайли и акценти

Минимализъмът е фаворитът сред съвременното обзавеждане. Ето защо, когато купувате нова мебел или аксесоар се старайте да бъдат възможно най-изчистени. Поставяйте модели с изчистени линии и излишни декоративни акценти и като всеобщо правило не претрупвайте с  неща, които няма да използвате.

Поставете аксесоари, които ще разчупят скучната и сива атмосфера

Модерното обзавеждане на спалнята не включва много аксесоари, а ако все пак ги има, те трябва да са част от цялостната декорация и да се открояват. Изберете нощно шкафче или малка масичка с интересна форма, която я прави единствена и неповторима, изцяло във вашия стил. Поставете красиви възглавници, а ако сте любители на арт изкуството не се колебайте и поставете вашата любима картина или скулптура.

 

✓ Най-добрa цена на в София и Бургас, гарантирано качество и бърз монтаж - (02) 971 20 84

✓ Най-добрa цена за Как да създадете модерно обзавеждане на спалнята в София и Бургас, гарантирано качество и бърз монтаж - (02) 971 20 84

, продажба на , мебели за хол, мебели за кухня, мебели за трапезария, шкафчета, модули за кухня, мебели за антре, мебелировка, маси, маса, обзавеждане за кухня, продажба, продажба на ламинат, трислоен паркет, блиндирана врата, входна врата, интериорни врати