Как да направите жилището си, такова за каквото винаги сте мечтали с помощта на нашите врати
Гарантирано качество от Канор - мебели,паркети и врати

Как да направите жилището си, такова за каквото винаги сте мечтали с помощта на нашите врати

Как да направите жилището си, такова за каквото винаги сте мечтали с помощта на нашите врати

Стане ли  дума за аранжирането на мечтаното жилище, всеки детайл - от материала на подовата настилка до подборът на ламперията са изключително важни. Точно тези детайли, които на пръв поглед не предизвикват голям интерес за някои хора, определят стила на бъдещето ви жилище.

 

В нашия онлайн магазин ще намерите разнообразие от цветове, материали, както и иновативни дизайнерски решения, които ще ви помогнат да превърнете мечтаната от вас идея в реалност. Изберете интериорните врати според вашите предпочитания - дали да бъдат в съвременна или в класическа визия, вие преценявате. С помощта на различните видове материали, технологиите на обработка, местата, където трябва да се позиционират, както и броя на крилата и начинът на отваряне, вие може да експериментирате и да изразите себе си по много различни начини.

 

Класическият избор е дървената интериорна врата. В зависимост от начина и на обработка вие може да я превърнете в един неповторим и красив детайл, които ще подчертае интериора. „Състарена” с помощта на обработката на дърворезбата, тя ще придаде на вашия дом един красив и стилен финален щрих.

 

Стилът и различният начин на изразяване са разковничето на майсторите, които изработват съвременните интериорни врати. Различните технологии създават една модерна и красива визия. С тяхна помощ ще постигнете възможно най-доброто съчетание на вратите с мебелите, подовата настилка, аранжировката и цялостната визия на жилището ви.

 

Стъклените врати идеално ще се съчетаят както с метални, така и с дървени каси. Тяхното предимство е, че където и да ги поставите ще допринесете за повече светлина в помещението.

 

Естествено, вие може и сами да измислите дизайна на вашата врата, като изпробвате различни материали и обков за изработката и, а с помощта на богатата гама от цветове и различни форми ще изобретите вашата единствена и неповторима интериорна врата.

 

За входната врата е необходимо, освен да бъде по-сигурна, но и да се вземе под внимание и това, че тя е първото нещо, което посреща домакините и гостите на жилището. Подборът тук вече не е толкова лесен и поради тази причина е необходимо малко по-внимателно да се проучат детайлите. Входната врата може да се изработи от различен материал, да има две или повече заключвания, а също така да бъде с по-висока степен на изолация или по-ниска. Освен стилен дизайн е необходимо тя да е надеждна и да осигурява комфорта и спокойствието, които се изискват от една входна врата. Ако вие предпочитате масивното дърво, бихме могли да ви насочим към белия бор, смърч, дъб, бук, както богатия избор от махагон. А, ако сте привърженици на ламинатните модели може да сте спокойни, тъй като ще имате една устойчива и издръжлива входна врата.

А като за финал ще допълним, че естествения фурнир създава усещане за комфорт и ще ви даде възможност да изразите вашия собствен стил.

✓ Най-добрa цена на в София и Бургас, гарантирано качество и бърз монтаж - (02) 971 20 84

, продажба на , мебели за хол, мебели за кухня, мебели за трапезария, шкафчета, модули за кухня, мебели за антре, мебелировка, маси, маса, обзавеждане за кухня, продажба, продажба на ламинат, трислоен паркет, блиндирана врата, входна врата, интериорни врати