Как да се насочим коя е подходящата врата за баня
Гарантирано качество от Канор - мебели,паркети и врати

. Най-добра цена!

Как да се насочим коя е подходящата врата за баня

Как да се насочим коя е подходящата врата за баня

При закупуването на врата за банята изникват някои много важни въпроси.

Материала и само PVC и AL ли трябва да е? Как ще я комбинирам с интериорната врата на хола, например? Не мога ли да поставя интериорна врата и след известен период да я сменя?

Това са малка част от въпросите, които си задаваме, стане ли дума за подмяна на вратата на банята.

Необходимо е да вземат под внимание няколко предпоставки.

За да се установи къде е най-правилния избор да се постави душа е необходимо първо да се вземат размери на банята, както и да се уточни дали ще има тоалетна чиния или тя ще бъде в отделно помещение. Обливането с вода срещу вратата директно ли ще бъде? Ще има ли възможност да се постави душ кабина или стъклен параван, предпазващи вратата от обливането с вода?

Тези фактори е много важно да се уточнят, за да се определи дали трябва врата за баня или мокро помещение. В случаите, които банята е много малка и няма възможност да се постави душ кабина, най-правилния избор е да се постави врата, чийто материал е устойчив на вода и директно обливане с вода. Отличният избор е PVC или алуминиева врата. Вече дори не е нужно материала да е изцяло PVC или алуминий. Бихте могли да направите поръчка за изработка на врата, която от една страна да бъде с огледало, а от другата с МДФ плоскост с цвета на интериорната ви врата. По този начин ще постигнете една перфектна комбинация между вратата за баня и интериорната врата. Звучи прекрасно, нали?

Мога ли да използвам интериорна врата за баня и мокро помещение? Да можете, ако банята ви е с достатъчно голяма квадратура и ви позволява да монтирате душ кабина или стъклен параван, които ще защитят вратата от директно обливане с вода. Производителите на врати влагат влагоустойчиви и водоустойчиви материали в изработката и така предпазват вратата от обезформяване.

На пазара има богат избор от материали, напълно подходящи за баня и мокри помещения. Съществува и богата гама от цветове, остава само вие да изберете какъв ще бъде новият образ на жилището ви.

✓ Най-добрa цена на в София и Бургас, гарантирано качество и бърз монтаж - (02) 971 20 84

✓ Най-добрa цена за Как да се насочим коя е подходящата врата за баня в София и Бургас, гарантирано качество и бърз монтаж - (02) 971 20 84

, продажба на , мебели за хол, мебели за кухня, мебели за трапезария, шкафчета, модули за кухня, мебели за антре, мебелировка, маси, маса, обзавеждане за кухня, продажба, продажба на ламинат, трислоен паркет, блиндирана врата, входна врата, интериорни врати