Филтър

Категории
Цвят

Промоции

 • Диван Карина

  Холна композиция Карина Композиция от...

  1 426,60 лв -30% 2 038,00 лв

Нашите магазини

Нашите магазини

Магазини за мебели, паркет и врати

ИНФОРМАЦИЯ

МАГАЗИНИ

Врати

Интериорни врати за вътрешните помещения в дома и офиса, врати с дървена рамка и МДФ фолио, качествени входни врати, врати-стъкло и плътни врати, портали. Висококачествени мебели на достъпни цени, разнообразие на естествени и ламинирани паркети, богат избор на интериорни врати, блиндирани врати и входни врати.

Врати Съдържа 33 продукта.

Подкатегории

 • Интериорни и вътрешни...

  Интериорни врати за вътрешните помещения в дома и офиса, врати с дървена рамка и МДФ фолио, качествени врати, врати-стъкло и плътни врати, портали. Качествени интериорни врати на изгодни цени. Може да намерите различни размери, цветови продуктови гами интериорни врати, които ще отговорят на вашият стил и вкус, и ще се впишат отлично в обстановката във вашия дом. Висококачествени мебели на достъпни цени, разнообразие на естествени и ламинирани паркети, богат избор на интериорни врати, блиндирани врати и входни врати.

 • Външни, Входни врати

  Външни входни блиндирани врати от метално шаси с много възможности. Блиндирани врати - с оребрено шаси и декоративни MDF плочи. Врати, подходящи за къщи и апартаменти. Външни врати от най високо качество. Врати за къщи.

 • Брави, дръжки, стопери

  Метални дръжки с прахово покритие или хром, за интериорни врати от Канор, брави за обикновен ключ или секрети, стопери за вътрешни врати. Красив завършек на външния вид на интериорната и външната врата. Функционални и практични, изпълняват основните изисквания за устойчивост и здравина. Висококачествени мебели на достъпни цени, разнообразие на естествени и ламинирани паркети, богат избор на интериорни врати, блиндирани врати и входни врати.

за страница
Показване на 25 - 33 от 33 артикула
Показване на 25 - 33 от 33 артикула

...............................