Насоки при избор на холна маса

Насоки при избор на холна маса
Холната маса е напълно задължителна при обзавеждането на един изискан и спретнат хол, без оглед на размерите му. Холната маса допринася за комфорта и практичността на дома. При избора на холна маса за вашия дом може да обърнете внимание на следните спецификации:
Материалът на холната маса – ако разполагате с малък дом, то стъклената маса е вашия най-добър избор, поради причината, че стъклото създава илюзия за повече обем. Дървеният материал предоставя  необходимия комфорт на вашия дом и е перфектния избор, ако желаете да сменяте често интериора. Холната маса от бамбук или ратан внася един по-тропически стил. Мраморната масичка пък стои тежко и благородно, но за жалост е доста ангажиращо.
Функционалността на холната масичка е най-голямото и предимство. Някои маси разполагат с плот, които може да се размества или да се отвори. По този начин може да се сдобиете с шкаф за алкохол или отделения за списания, книги или вестници. Други разполагат с функцията да се разширяват и по този начин може да съберете повече хора.
Оригиналният дизайн преобразява холната маса в ключова мебел във вашето помещение. Възможността и дава да се върже и с най-абстрактния интериор. Една по-разчупена форма, обагрена с различни цветове или възможността и да се преобразява в причудливи форми я прави подходяща за всякакъв стил.
Стилът и класата, която лъха от холната маса я прави подходяща за използването и при различни тенденции. Изборът на холна маса тип табуретка напълно пасва с меката мебел във вашата стая. Голямо предимство е, че тапицерията, с която е покрита масичката може да се изчисти лесно с помощта на професионални препарати. И за да можете да предотвратите този проблем и да направите масичката по-стабилна – слагате стъкло.

 

Мебели - още интересни статии от Канор

.................................