Митове за естествения паркет

Първото схващане, което ще споменем е факта, че естествения паркет (трислоен) е податлив към събиране на прах. Това твърдение не e вярно. Ако изберете паркет от нашата богата гама от Канор с лаково покритие няма да се притеснявате вече толкова за праха. Нашите паркети от типа Харо са разработени по високи стандарти и притежават сертификат за екологичност „Син ангел“.
 За естествения паркет се смята, че се наранява много лесно. Тази предпоставка зависи от няколко фактора: твърдост, фабрична обработка и покритие. Ние предлагаме паркет от различно покритие като в зависимост от вашите предпочитания може да изберете от лак-мат до маслено. При избор на някой от нашите паркети, вие получавате дървесина, която е изработен с термообработка, изключителна здравина и  кадифена плътност на декора.
Голяма степен от хората смятат, че естествения паркет не разполага с богата гама от цветове. Точно обратното. Ние от Канор предлагаме изобилие от цветове – не всичко опира до светлия или тъмния нюанс на кафявото. Имате възможност да изберете от нашата цветова гама - паркет пушен дъб, бял дъб или американски орех и още много.
Напълно погрешно твърдение представлява мита, че естествения паркет не предоставя изобилие от размери. Ние разполагаме с наистина голямо разнообразие от различни размери дебелина, широчина и дължина. Възползвайте се и преоткрийте света с Канор.
Избирайки качествения паркет от Канор  вие поддържате пода си чист с лекота. Достатъчно е само да се мие с препоръчаните препарати и периодично да го освежавате с необходимите вакси и масла. По този начин вашия паркет ще изглежда прелестно.  
Естественият паркет представлява начин да преобърнете напълно вашия интериор.

Подови настилки - още интересни статии от Канор

.................................