Мебели и цветовото усещане за тях

За всички, които са любители за красотата и изяществото при мебелите е за предпочитане да се отърват от излишните вехтории около нас. Става въпрос за съчетаването на лукс и дизайн, те вървят ръка за ръка с перфектния интериор.

Как може да се постигне това?

Комбинацията на правилно съчетаните цветове е ключът към разковничето. Съчетаването на черно с бяло е основната роля в обзавеждането. Аурата на една стая може да бъде променена само като към жълтия цвят на стените например добавим виолетови мебели и златисти пердета. Съчетаването на тези цветове вкарва желания лукс, към които се целим.

Една по темпераментна атмосфера може да изградим като към синия цвят  добавим оранжеви мебели.

Ако сме любители на неутралните цветове и комбинацията им с тях ще създадем една по успокояваща среда. Червеният цвят на мебелите никога няма да излезе от мода. Той може да се съчетава почти с всичко –бежово, розово, зелено.

Комбинацията със светло розови и бежови мебели продава много нежен завършек на обзавеждането.

Ако целим аристократичен вид в обзавеждането може да заложим на по смелите съчетания от синьо със сребристо. В случай, че искаме да бъдем докоснати от природата и окъпани в утринната и роса е добре да заложим на зеления цвят.

Прасковеният цвят е може би един от най- баналните, но той винаги ще си остане класика. Белият цвят съчетан с дървени мебели ще предизвика така търсения копнеж за елегантност и релаксация.

Безупречната кухня, която се търси не бива да е със северно изложение. Идеално е ако работния плот е в близост до прозорец, за да има по добра осветеност. Още при самата изграждане е хубаво да обърнем внимание на местата на контактите. Кухненското обзавеждане е изградено на определен модулен принцип. По този начин винаги може да се подходи индивидуално към това мебелите дали са в Г или П образно разположение. Практично съчетание може да се създаде като се постави  „готварско островче“ и кът за хранене.

В никакъв случай не може да се твърди, че има едно единствено решение, за това как правилно да обзаведем кухнята. За това всеки сам ще види кое за него е най- практично и идеално.

Спалнята е мястото където всеки иска да намери нужния комфорт и релаксация след тежкия ден. За това правилното съчетание на мебелите играе съществена част в конструкцията. Всички ние сме наясно, че за да се събудим ведри и отпочинали ни е нужно идеалното съчетание на мебели и аксесоари в стаята. Вие и вашата половинка търсите желаната интимност, разбирателство и уют, именно там се изгражда това. За това трябва да се положат максимални усилия в обзавеждането на спалнята, за да се постигне така желаната уютна обстановка. Именно там се градят спомените на чувственост и близост. В крайна сметка там е мястото където да се изразява индивидуалността и се поставя на преден план  себеуважението. 

Ние "Мебели Канор" предлагаме огромно разнообразие на всички видове мебели за спалня, хол , кухня, антре, баня и др. помещения в жилището ви, както и модули за тях, богато разнообразие на ламинат (ламиниран паркет) и естествен паркет, както и много видове врати (интериорни и външни). На вас оставяме решението да избере по какъв начин да си съчетаете цветовете, така че да оцветите усещането на едно добре съчетано обзавеждане

Мебели - още интересни статии от Канор

.................................