Доставка на закупени продукти

Доставка на закупени от Канор продукти се осъществява от наши служители и транспорт или чрез предпочитан от клиента куриер! Доставката се заплаща от клиента и не се включва в цената на продукта или услугите по монтаж и хамалие, освен ако не е изрично указано.

Продуктите, които не се доставят от Канор, обикновено се изпращат в рамките на 4 дни след получаване на плащането и се доставят чрез куриер при условията за проследяване и доставка на съответния куриер. Ако предпочитате тип "експресна" доставка, ще се прилагат условията на съответния куриер за допълнително заплащане, така че ви съветваме да проучите условията за експресни пратки на избрания от вас доставчик, преди да изберете този метод. Независимо от избора на доставка, ние ще ви предоставим информация за доставката, включително и ако куриерът предлага он-лайн проследяване на пратката.

Цената за доставка включва такси за обработка и опаковане, както и пощенски разходи. Таксите за обработка са фиксирани, докато транспортните такси варират в зависимост от общото тегло на пратката и отдалечеността на адреса за доставка. Съветваме ви да групирате закупените от вас продукти в една поръчка за доставка. Не можем да групираме две отделни поръчки, направени поотделно, и таксите по изпращане на пратката ще се прилагат за всяка от тях. Вашата пратка ще бъде изпратена на ваш собствен риск, но специално внимание се обръща, за да се защитят чупливите предмети.


...............................