Как да направим къща от А-Я, от кота „0“ до покрив, частен дом, панелен апартамент и детски център!

Как да направим къща от А-Я, от кота „0“ до покрив, частен дом, панелен апартамент и детски център!

Смайването е първото впечатление, именно точно този ефект е искал да постигне нашия дизайнер със своите концепции. Представяме Ви проектите на дизайнер Росица Краева, съвместно с мебели и подови настилки от „КАНОР“

1. Еднофамилна къща

Уникална идея, постигната с евтини артикули за цялостен интериор и екстериор. Започна се с „хирургическа” намеса на внедряване на цепен камък, както външно така и вътрешно.

12

3

Решението за парапет от ковано желязо и усвоената тераса за паркет от мербау се превръща в невероятен естетически магнит.

465

Стените с декоративна мазилка освен неподозирана визия съчетават и лесната поддръжка.

7

Силно въздействие  прави Г-образен гипсокартон – изцяло проектиран и направен с осветление, както и внушителна по мащаби  декорация на тавана.

89101112

От входното антре се влиза в трите  условно разделени „зони” –  за представителни нужди, за ежедневие и спалня:
Зона Мека мебел:

1314

Зона Кухня – по индивидуален проект: ПДЧ гланцирано (прекрасна имитация на МДФ). Маси и бар плотове направени с лакобелно стъкло.

151617

Подова настилка – паркет в комбинация с гранитогрес.

18

Зона  Спалня – Използвано легло КАНОР розово-лилава концепция най-добрата според Фън шуй.

19202122

Съвсем различно изглежда онази част от къщата,  в която е царството на  децата. Стаята е носител на собствен дух и характер без да се натоварва от излишни мебели. Интересни са рафтовете с осветление и гипскартоновата облечена колона.

232425

Радвайте се на постигнатия ефект – уникален и индивидуален, дизайнерски но същевременно на атрактивна цена, уютен и иновативен и най-вече собствен красив дом.

2. Как се вдъхва живот на панелното ни жилище?

В този апартамент, нашия дизайнер успява да разпредели помещението в пространството,  започвайки от подовата настилка, мебели, аплици, тапети и бои до цялостно завършване на интериора. Ефектът е поразителен  – домът,  в който  ЖАДУВАШ ДА СЕ ПРИБЕРЕШ.

26272830313233

От внимателно подбраните декори и цветове, помещението надскача представата за панелна „кутия” и без да се натрапва, привлича с вида си на напълно завършено пространство и жилищна хармония.

3. Домът,  който всеки мъж би искал да има..,

Всяко едно кътче в апартамента е попило емоциите навяващи любов и „още нещо“. Именно този интериор провокира множество бурни сбирки и купони. Силния червен акцент на стената и уникално съчетание на модули и врати от „КАНОР“ е носител  на вдъхновение.

34353637

Спалнята внася нетрадиционна геометрия  и светлина. В общия план на интериора,  всеки елемент от обзавеждане до най-дребния детайл участва, като единна неделима част от цялостната творческа концепция  и активно съдейства за изграждането на характера на дома.

383941

Интересно е  разиграна „мократа” територия.  Сивият „растер”  е   закачливо направен от плочки и прозрачната стена, отделяща душа и сухата мивка.

40

И накрая – проект „Пълна промяна” е към своя край. Надяваме се, че прекарахте приятно. Дано гордия домакин да не изпитва трудности с „подсказване”  на гостите, че партито е свършило.

4. Детски центрове „Островът на съкровища” и „Приказка без край”

Детската стая! Как трябва да изглежда? Дали трябва да се хареса и на възрастните и на децата? На каква цена ще се постигне оптималната подредба? А ако тя е предвидена за повече възрастни и малчугани? На всички тези въпроси отговаря дизайнер Росица Краева със създаването на детски центрове. „Островът на съкровищата” е проектиран и построен така, за да допада и на малчуганите, и на възрастните. В „Кът за възрастни” е постигнато безконфликтно съжителство на модни елементи, загатнати в някои от мебелите и класически десени в пердета и тапети.
424344454647akva

В „Кът за малчуганите” интересен акцент е „ВУЛКАНЪТ”, изработен специално от създателите на „ Златния скункс”.

48495450515253

В концепцията „ Приказка без край”, освен за малчугани, съществува отделение и за по–големи деца.
555657585960636162

И така, в заключение можем да споделим нашата философия, с която използваме  интериорния дизайн като инструмент за социална интеграция.  Нашите решения успяха да „счупят” бариерите на стандартното и баналното.

Автор:  С. Петров/А.Сверисон

, , , , , , , , , , , , ,

This post was written by:

- who has written 46 posts on Блог Мебели Канор.


Contact the author

Коментарите са затворени.