Гарантирано качество от Канор - онлайн магазин за мебели,паркети и врати

безспорно качество на Мебели, Паркети и Врати

Малкият хол – перфектен и уютен

Малкият хол – перфектен и уютен

Холът е олицетворение на личността и поради тази причина следва да бъдем доста съобразителни за правилното обзавеждане, грешките трябва да се сведат до минимум. Холът е място, където семейството прекарва голяма част от свободното си време в четене, гледане на телевизия, безкрайни разговори до зори и посрещане на дълго очаквани гости.

Как да бъде разпределен хола е решение на семейството, но се наблюдава тенденцията той да не е отделна стая, а част от кухнята и трапезарията. Човек се нуждае от достатъчно място, за да може да се чувства удобно и уютно. Това означава, че разположението на мебелите трябва да бъде правилно. Факт е, че не всеки може да се похвали с голямо пространство, но това не бива да ви отчайва. Съществуват много идеи благодарение на които можете да превърнете малкия хол в перфектната стая за отдих.

Като за начало може да преструктурирате мебелите така, че поне визуално да уголемите хола. Ако разполагате с по-малки като размер мебели, е напълно възможно да превърнете хола в уютно място, което няма да ви се иска да напуснете. Друг интересен прийом, който може да се приложи, е умелото съчетание на цветова гама и аранжировка. Пастелната палитра придава по-голям обем на пространството, а, ако заложите на такъв нюанс и на тапетите, за желаната визия на хола е добре те да бъдат с вертикални ивици. По този начин ще направите хола да изглежда по-висок.

Много внимателно трябва да  се подходи към следващия вариант – визуалните цветови контрасти.  Само с един акцент можете да се придаде така желаната свежест в хола.

Ние от „Мебели Канор“ ще да ви помогнем с правилното съчетаване на цялостното обзавеждане в хола. Разполагаме с богат избор от шкафове, модули и етажерки за стена, декоративни витрини, холни и помощни масички. Всеки един от елементите в хола може да бъде съобразен, както цветово, така и правилно композиционно. Можем да предложим доста креативни идеи, които да задоволят всеки вкус – шкафът за телевизор в хола, може да се превърне в скрин за спалнята и обратното. Така, че не се колебайте да ни потърсите.

Tags: мебели, мебели за хол, мебели за кухня, мебели за трапезария, шкафчета, модули за кухня, мебели за антре, мебелировка, маси, маса, обзавеждане за кухня

.....................................