Гарантирано качество от Канор - онлайн магазин за мебели,паркети и врати

безспорно качество на Мебели, Паркети и Врати

Какво говори за вас входната ви врата?

Какво говори за вас входната ви врата?

В случай, че желаете да разберете що за човек е някой, спрете се до входната му врата. Според китайската и древногръцката архитектура входната врата е ключът към разкриването на характера на човека. В наши дни това се е запазило като символичен облик на индивидуалността и в следващите редове бихте могли да се запознаете с някои различни стилове на входните врати.

Червена врата: Тя е характерна за стила „Фън шуй“ и според философите е като магнит за положителна енергия. Аленият цвят на входната врата в Америка изобразява гостоприемството към търсещите подслон пътници. Този нюанс на врата би  бил перфектно допълнен стилово от един  по-семпъл дизайн на дома. Ако сте се спрели на този цвят, то вие сте жизнерадостни, изпълнени с живот и отзивчивост, но не обичате да поемате рискове, стремите се  да допускате само положителна енергия във вашето жилище.

Врата, пригодена и за вашия домашен любимец: Дизайнът тук е семпла изтънченост, която е характерна за края на 19 век. Нюансите биха могли да бъдат тъмни и неутрални, подхождащи за всеки тип. Специфичното е, че вратата е съобразена с желанието на вашия любимец да надникне и види кой стои пред нея. В случай, че това е вашия избор, то вие сте отзивчиви и безкрайно мили, но все пак имайте едно наум, че не всички притежават вашия добродушен характер.

Разнообразие от стилове: Този вариант символизира неокласическия градски тип. Изобилието от цветове подсказва за скандинавски дизайн. Изборът на бял цвят на врата подсказва за чистия и спретнат облик на жилището. Розовият цвят е подходящ за пламенните личности.

Сигурност предложена от Средния Изток: Този тип входни врати изобразява един пъстър и необикновен свят и създава илюзията,  че се намирате в приказен сън. Дизайнът на входната врата е напълно традиционен и допълнен  със детайлни рисунки – стил от класическата мароканска архитектура. Ако това е вашия стил, то вие обичате всеки детайл да е изпипан и притежавате дружелюбен характер.

Tags: мебели, мебели за хол, мебели за кухня, мебели за трапезария, шкафчета, модули за кухня, мебели за антре, мебелировка, маси, маса, обзавеждане за кухня

......................................