Гарантирано качество от Канор - онлайн магазин за мебели,паркети и врати

безспорно качество на Мебели, Паркети и Врати

Любимите кътчета вкъщи

Любимите кътчета вкъщи

kuhniaЗа други (като мен, например), които обичат да си поспиват – любимото кътче е спалнята. Колкото и старателно да я обзавеждаме, най-важни тук са леглото и матрака. Без тяхното удобство удоволствие няма.

Затова е важно да се изберат внимателно и с компетентна консултация. Ако не е по поръчка, може да полежите предварително на спалнята още в магазина. Като по филмите... Така не рискувате любимото ви кътче да се окаже неудобно. Не съм най-големият домошар, но вярвам, че всеки си има своето любимо кътче вкъщи. Предполагам, че е въпрос на интереси и вероятно неосъзнато го обзавеждаме с най-велика любов и внимание. И така, за примерната домакиня кухнята е истинско предизвикателство. Не е лесно да се подберат детайлите, които в това любимо кътче са твърде много – от шкафовете до уредите.

Вярвам, че намесата на дизайнер би помогнала в пъти, но, щом ще е любимо място, трябва да имаме усещането, че сме го създали сами. С някой и друг аксесоар има шанс да стане най-уютното и хубаво местенце у дома. Не е много романтично, но пък трябва и да създава удобство и настроение за кулинарни фиести. Ако обичате да се сгушите на дивана с книга и ароматно кафе, може би дневната е вашето любимо място. terasaДиванът, или мек и удобен фотьойл, биха ви приютили. И така с часове. Някои ентусиасти превръщат балкона в зимна градина. Ако има и място за хубава мебел, какво по-любимо кътче бихте имали?! Особено за тези от нас, които живеем в панелни пещери. Идеите за тези градини ги има и в интернет, а собственият ви усет ще ги направи приказни.

dnevnaВсъщност всяко кътче може да е любимо – стая, баня и да не ги изреждам. Въпросът е да го създадем с внимание и много любов, за да е уютно вкъщи.

Tags: мебели, мебели за хол, мебели за кухня, мебели за трапезария, шкафчета, модули за кухня, мебели за антре, мебелировка, маси, маса, обзавеждане за кухня

.....................................